RP_aallokko

Vuokrattava leikkuri

Sähkömoottorilla toimiva kaislaleikkuri on tehokas

Vuokrattavat leikkurit ovat parhaimpia markkinoilla olevia kaislanleikkuuseen tarkoitettuja laitteita ja samoja leikkureita käytetään myös Rantapartureiden leikkuupalvelussa. Sähkömoottorista huolimatta laite on erittäin tehokas ja laite kaataa myös ylivuotisen kaislan. Alkukesästä leikkuu onnistuu jopa hölkkävauhtia ajettaessa. Kesän edetessä leikkuu onnistuu edelleen ripeällä kävelyvauhdilla, vaikka kaisla on jo tukevampaa ja jätettä syntyy huomattavasti enemmän.

Kuva kaislaleikkurista

LeikkuriLeikkuri veneessä

Sähköleikkuria on helppo siirrellä

Leikkuri on erinomainen vuokraustarkoitukseen, koska pienen kokonsa ja painonsa puolesta sitä on on helppo kuljettaa. Kahdesta noin 10 kg osasta koostuva leikkurin on helppo ja nopea asentaa leikkuuveneeseen. Leikkuri soveltuu erinomaisesti vesialueisiin, joiden koko on korkeintaan 40mx50m (tms). Toki leikattavissa olevaan alaan vaikuttaa merkittävästi valittu leikkuuajankohta ja leikattavana olevan kaislan paksuus.

Virtakytkin lisää helppokäyttöisyyttä

Leikkuri saa käyttövoimansa kahdesta 12V akusta, jotka kytketään sarjaan 24 voltin käyttöjännitteen saavuttamiseksi. 24-volttisella sähkömoottorilla toimiva leikkuri on erittäin tehokas, äänetön ja ympäristöystävällinen. Leikkuri voidaan kytkeä virtanapista päälle ja pois - tämä ominaisuus on tarpeen, sillä leikkuuterän ei ole tarpeen käydä koko ajan. Tällä leikkurilla ajettaessa naapurustokaan ei häiriinny metelistä.

Leikkurin asennus ja ajoaika

Vain noin 19 kg painava leikkuri on helppo kuljettaa ja asentaa. Kaislaleikkuri kiinnitetään veneeseen sivuasennuksella veneen reunan alle tulevien koukkujen avulla. Leikkurin runko on leveyssuunnassa teleskooppinen ja laite saadaan kiinnitettyä siten erilevyisiin veneisiin. Laite on helppo asentaa veneeseen ja aikaa asentamiseen menee vain noin 5-10 minuuttia.

Leikkurin teknisiä tietoja Leikkuujätteen kerääminen

Leikattua kaislaa ei kannata monestakaan syystä jättää veteen: veteen hajoava kaisla vapauttaa ravinteensa takaisin vesistöön, eikä naapurin rantaan ajautuvasta kaislastakaan yleensä saa kiitosta.

Leikkuujäte saadaan kerättyä erillisellä keruuvälineistöllä. Näitä ovat mm. veneeseen asennettava kaislaharava, S-mutka, Kaislahaka ja Kaislaharppuuna. Kaislankeruuvälineet eivät sisälly laitevuokraukseen, sillä erilaiset leikkuut vaativat erilaisia keruuvälineitä. Jos tarvitset kaislankeruuvälineitä, voit tiedustella näitä numerosta 050-3524246 tai sähköpostilla: info@rantaparturit.com.

Myytäviin keruuvälineisiin voi tutustua myös Rantapartureiden tarvikekaupassa.