RP_aallokko

Kaislan hävittämisessä tarvittaen laitteiden myynti

Rantaparturit tekee jatkuvaa kehitystyötä kaislan hävittämisen helpottamiseksi. Ideoita uusiin innovaatioihin haemme suoraan kentältä - leikkaamalla kaislaa. Ja samassa ympäristössä myös testaamme laitteet ennen kuin tarjoamme niitä asiakkaillemme. Ohessa tuotekehityksemme helmiä.

Myynnissä olevia tuotteita

Tuote Kuva
Kaislaharava kaislan keräämiseen 49 e/kpl

Kaislaharava on kevyt ja vahvarakenteinen käsityökalu kaislojen monipuoliseen käsittelyyn. Työkalulla voidaan nostaa kaisloja vedestä maalle tai uittaa kaisloja meressä haluttuun suuntaan. Teleskooppivarren ansiosta Kaislaharavalla ulottuu kauemmaksikin, sillä kokonaan aukaistuna varrella on mittaa lähes 3 metriä. Kevyen painon ansiosta Kaislaharavaa on kevyt käyttää. Haravaa on saatavana sekä 2- että 3-piikkisenä.
Keulaharava kaislojen keräämiseen 299 e/kpl

Keulaharava asennetaan veneen keulaan ja sen avulla saat työnnettyä suuriakin kaislamassoja veneen edellä rantaan nostettavaksi. Kaislaharava on helppo irrottaa veneestä kun sitä ei enää tarvita. Kiinnitysosa teleskooppisäädön avulla keulaharava voidaan asentaa eri mallisiin veneisiin.
Kohokoukku kaislan keräämiseen 30 e/kpl

Kohokoukulla saa vedettyä kaislikon reunassa jumissa olevat kaislalautat irti kaislikosta. Tämän jälkeen kaislat on helppo kerätä veneen keulassa olevaan keräimeen ja sillä edelleen rantaan nostoa varten.
Kaislahaka kaislan keräämiseen 30 e/kpl

Kaislan uittamiseen tarkoitetussa kaislahaassa on normaalia suurempi koukkuosa. Sen avulla voit kätevästi kerätä vedessä ajelehtivat kaislat kasaan ja uittaa rantaan nostamista varten. Laitteen teleskooppivarren avulla pääset keräämään kaislat hankalammistakin paikoista.

Kaislahakaa voidaan käyttää myös kaislojen nostamiseen merestä.
S-mutka kaislan uittamiseen - e/kpl (tee itse)

S-mutka on nerokkaan yksinkertainen työkalu kaislan uittamiseen. Voit tehdä S-mutkan itse helposti 8 mm harjateräksestä taittelemalla.
Kuva lisätään kesän 2014 aikana.


Tulevia tuotteita

Käsikäyttöinen Kaislaleikkuri

Käsikäyttöisellä Kaislaleikkurilla saadaan viimeisteltyä leikkuun jälki hankalammissakin paikoissa (laiturin ympäristö, matalat ja kivikkoiset alueet, jne.). Käsin käytettäviä kaislaleikkureita on monenlaisia. Myös Rantaparturit on kehittämässä tästä omaa malliaan. Rantapartureiden versiossa korostuvat varren pituus ja keveys sekä terän leikkuukyky. Kehitystyö on kesken. Tästä lisää kesän 2014 aikana.
Kuva lisätään kun työkalu on valmis myytäväksi.
Moottorin kaislasuoja

Kaislaa leikattaessa ajelehtiva leikkuujäte tarttuu usein potkuriin ja haittaa näin kaislanleikkuuta. Rantaparturit kehittää potkurin kaislasuojaa estämään kaislan ja ruohon tarttumista potkurin ympärille. Kehitystyö on kesken. Tästä lisää lähiaikoina..
Kuva lisätään kun työkalu on valmis myytäväksi.
Moottorin kivisuoja

Kaislaa ajettaessa perämoottorin potkuri voi osua kiviin, jolloin potkuri rikkoontuu. Tätä varten kehitämme suojaa potkurille. Kehitystyö on kesken. Tästä lisää lähiaikoina..
Kuva lisätään kun työkalu on valmis myytäväksi.
Kaislanosturi

Kaislankeruu on usein kaislan leikkuutakin työläämpi vaihe. Kaislat saadaan helposti uitettua rannan läheisyyteen, mutta se ei vielä riitä: kaislat on saatava ylös vedestä. Rantapartureiden kehitystoiminnan painopiste on tällä hetkellä kaislan nostamiseen tarkoitettujen laitteiden kehitystyössä. Tavoitteena on kehittää kevyitä ja helposti siirrettäviä kaislanostimia ja/tai kaislasiirtimiä.
Kuva lisätään kun työkalu on valmis myytäväksi.