RP_aallokko

Kaislanleikkuu urakkana tai tuntiveloituksella

Kaislanleikkuupalvelu sisältää lähtökohtaisesti kaislan niiton, keräämisen ja kuljetuksen sovitulle paikalle rantaviivalle (kuivalle maalle). Tarvittaessa voidaan sopia myös kaislojen poiskuljetuspalvelusta, mikäli tilaaja haluaa, että leikatut kaislat kuljetetaan kauemmaksi rantaviivasta.

Urakkana tehtävä leikkuu

Urakkahinta riippuu kohteen sijainnista ja niitettävästä alueesta. Suuremmat usean mökin tai kokonaisen lahden urakoinnit hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Rantaparturit suosii urakoita, koska asiakkaan on vaikea muuten tietää mitä halutun alueen leikkuu tulisi maksamaan. Urakkahinta voidaan antaa pyydettäessä, kun alue on käyty tarkastamassa tai alueesta on muuten riittävästi tietoa. Urakan hintaan vaikuttaa: Tuntiveloituksella tehtävä leikkuu

Suoritamme niittotyötä myös tuntiveloituksella, jos urakkahintaa ei ole mahdollista sopia. Tehokkaan toimintamme perustana on, että Rantapartureiden monipuolisesta ja edistyksellisestä kalustosta valitaan aina alueeseen parhaiten sopiva laitteisto. Siirtymisestä veloitetaan erikseen.